RØRVATNET VEL

Startside
VOLLEYBALL
FISKEKONKURRANSE
GARBERGSFJELLET
FOTOGALLERI
OM RØRVATNET VEL

     LINKER :

Rørvatnet vel

Rørvatnet Vel ble dannet i 1992, og formålet var å "opparbeide og vedlikeholde badeanlegg og parkeringsplasser ved Rørvatnet." "Medlemskap er åpent for enkeltpersoner og familier, og kontingenten skal holdes på et rimelig nivå."

Velforeningen ble dannet av en gjeng ildsjeler i samarbeid med grunneier Paul Haugen. Stranden ble ryddet og utvidet, og sand kjørt på og den har etter hvert blitt stor. Det ble gruset opp større parkeringsplass, og et toalettbygg ble satt opp.

Etter hvert ble det bord og benker, griller, blomsterkasser, disser og sandkasse for de minste. Flåte med stupetårn ble det også, men den har nå blitt utrangert og erstattet av en mindre.

Velforeningen fikk også en hytte på Garbergsfjellet, som er blitt restaurert og åpnet for publikum. Hytten er nå blitt en av de mest populære turmålene i Rindal.

Velforeningen har i de siste årene arrangert fiskekonkurranse på Rørvatnet. Først isfiske, og etter hvert konkurranse om sommeren. Disse har vært en del av inntektsgrunnlaget i foreningen, sammen med medlemskontigent og støtte fra bank og kommune. En stor takk til dem!

Vi har også bygd en volleyballbane, som etter hvert er blitt så bra at den holder de fleste internasjonale krav. Og her spilles det både sent og tidlig.

Nå har velforeningen fått en fin gapahuk som skal settes opp i løpet av sommeren 2005. Noe som vil bli kjærkomment, for det hender jo at vi får en og annen regnskur, selv på Rørvatnet.

Stranden før ....

Stranden 2007

 

STYRET 2007 :

Formann: Marit Nergård

Kasserer: Endre Norli

Sekretær: Lilliane Bakken

Web-ansvarlig: Arild Haugen

Styremedlemmer: Bjørn Brekstad, Liv Oddrun Norli, Joralf Fjellet, Einar Bakken og Håvard Norli.

     

Startside | VOLLEYBALL | FISKEKONKURRANSE | GARBERGSFJELLET | FOTOGALLERI | OM RØRVATNET VEL

Området ble sist oppdatert 27.01.08.